Transport marfă Germania

Transport marfă Germania. Oferim servicii transport marfă pe ruta România Germania.

Pentru a face transport de marfă în Uniunea Europeană este necesar să îndeplinim condițiile generale de licențiere, precum și unele condiții specifice transporturilor. Transportul de mărfuri în Uniunii Europene e reglementat de Regulamentul 1072/2009, în timp ce transporturile din România către țări din afara UE se supune prevederilor din OG 37/2011.

În 2019, Germania a fost cel mai mare exportator mondial de autoturisme (145 miliarde USD), piese de vehicule (62,9 miliarde USD), medicamente (56,8 miliarde USD), centrifuge (13,7 miliarde USD) și panouri electrice de control (13,7 miliarde USD).

În România aproximativ 7.500 de companii au capital sau sunt din Germania, ceea ce înseamnă că peste 10% din companiile străine din România sunt din Germania sau au capital german.
Firmele din România exportă o gamă largă de produse în Germania.
Printre produsele pe care companiile din România le exportă în Germania sunt: produsele textile, produse agricole, cabluri și mașini electrice.
Transportul rutier de marfa pe ruta Germania este unul intens datorita cantității foarte mari importuri și exporturi.

Transport Connection Worldwide: suntem o firmă de transport având peste 50 de camioane și peste 40 de transportatori în portofoliu. Putem transporta mărfuri diverse atât în EU cât și în țări din afara EU.

Vezi oferta de servicii aici